Nørrebro park skole

Samarbejdet med projekt Æblestjerne i efteråret var en succes. Seimi og Boaz stablede et magisk univers på benene, bl.a. nede i en ellers trøstesløs cykelkælder, og åbnede op for en dimension, vi som lærere aldrig selv ville kunne præsentere børnene for. Fra start til slut tog de børnene i hænderne, gik i øjenhøjde med dem og førte dem sikkert igennem ukendte verdener. De åbnede deres øjne for andre måder at anskue tilværelsen på, ved at stille dem nogle universelle spørgsmål og inspirere dem til at tænke en ekstra gang over livet og verden.

 

Børnene blev mødt af noget fremmed, ukendt, skræmmende, magisk, sjovt, smukt og spændende, en heks, en hest, og et hus lavet af bøger. De kom tilbage fra oplevelsen med begejstring uden på tøjet, liv i øjnene og gestikulerende hænder.

 

Da Seimi, Maria og Boaz havde planlagt det sådan, at klasserne skulle med ned i hold, måtte børnene på forhånd love, ikke at afsløre noget for de andre, når de kom tilbage. Det var svært..!

 

Fælles for alle var, at de efter oplevelsen var enormt glade og lyste af, at de havde oplevet noget, de ikke havde forestillet sig, man kunne. Slet ikke på en skole! Så tak, Seimi og Boaz. Vores børn fik en kæmpe gave af jer. Og boghuset troner stolt på biblioteket, hvor børnene, når vi har bibliotekstime, står i kø for at få lov at komme ind i huset, som danner den perfekte ramme for stilletid med en god bog… Vi tror på, at I har tilføjet vores skole lidt magi og vist børnene, at virkeligheden ikke altid er, hvad den giver sig ud for at være. Man kan pludselig blive overrasket!

 

De kærligste hilsner,

 

Maria og Josefine, Nørrebro Park Skole

 

Æblestjerne

- en eventyrlig forestilling, der udfolder sig på skolen, som en skattejagt efter kundskab.